Brands

HSG Whisky importere Whisky fra bla. R&B distellers og Murray McDavid

Her på siden kan du se et udvalg af de Whiskyer som HSG Whisky importere.

 

Under forhandler siden kan du se hvor du kan købe vores Whisky.

Raasay While We Wait – 2018 Release

While We Wait – 2018 release, har en alkoholstyrke på 46 %  med naturlig farve. Whiskyen har er blevet finish på franske egetræsfade som har været brugt til rødvins produktion fra 3 vingårde som producere Cabernet Sauvignon og Cabernet franc i Toscana området. Whiskyen er mixet af røget og ikke røget lageret whisky, fra samme destilleri

Folkene bag Raasay har produceret While We Wait  på et udvalgt Highland destilleri,  for at bevise deres evner inden for whisky produktion, mens vi venter på deres første singlemalt fra Raasay destilleriet.

While We Wait – 2018 release, har i 2019 vundet guld i World whiskies Awards. Derudover har den også vundet sølv i international spiritus challange 2018. While We Wait – 2018 release er lavet i et begrænset oplag, derfor er alle flaskerne er nummereret.

The Tweeddale: The Evolution 28 år

The Tweeddale,  The evolution er en 28 års blend med en alkoholstyrke på 56 %. Det er en blend på klassisk speyside single malts og Lowland grain .

De originale Tweeddale produkter blev produceret helt tilbage til 1820  af J&A Davidson.  Som er den nuværende ejers af R&B Distillers, Alasdair Days oldefar. Det er fra hans oldefars opskrifter han har lavet denne whisky. Der er kun lavet 5.000 stk. af denne whisky så det er en begrænset mængde til slag i Danmark.
 

Tweeddale Grain of Truth

The Tweeddale Grain of Truth har en alkoholstyrke på 46 %. Den har en naturlig farve.  
Denne grain whisky er lavet på 50% hvede og 50 % maltet byg. Whiskyen er modnet på bourbon fade og har haft en finish i 9 måneder på Oloroso sherry Hogshead fad. Whiskyen vandt sølv i World whiskies Awards 2019. Det er en begrænset mængde af denne whisky. 

 

The Tweeddale Grain of Truth – Peated Edition

Grain of Truth udfordrer den nuværende Skotske whisky opfattelse. Tweedsales ambition er at bevise, at “the truth” er at single grain kan være lige så godt som et single malt.

Faktisk mener de, at deres Peated Edition of Grain of Truth er verdens første frigørelse nogensinde af en tørvet Single Grain Scotch Whisky. En usædvanlig sammensætning af 50% spaltet malt byg og 50% hvede modnes i bourbon-tønder, hvilket skaber en rig og kompleks røget grain whisky.

The Tweeddale Grain of Truth – Peated Edition har en alkoholstyrke på 50 %

 

Murray McDavid – Mission Gold serie

Murray McDavids top serie af unikke og sjældne Single Malt whiskyer.

 

 

Murray McDavid – Select Grain serie

Murray McDavids Single Grains lageret på træfade.

 

Murray McDavid – Benchmark serie

Murray McDavids primær serie hvor der er fokus på den unikke smag gennem forskellige typer fadlagring.

 

Murray McDavid – The Vatting serie

Gode Single Malts som er sat sammen for at give nye og unikke smags stile.

 

Murray McDavid – Mystery Malt serie

Murray McDavids special udvalgte Single Malts, med unikke smage. Som skal underholde den nysgerrige whisky kender.

 

Murray McDavid – Crafted Blend serie

Single Malt og Single Grain sat sammen for at fejre kunsten i at lave gode blends.